Pui Broiler

Raport de Responsabilitate

Raportul de Responsabilitate a fost creat pentru a prezenta standardele minime de bunăstare pentru creșterea puilor. În raport, sunt regăsite numeroase recomandări pentru companiile care produc și comercializează carne de pui, precum cele incluse în Angajamentul European pentru Pui (European Chicken Commitment). Acesta include un capitol destinat rezultatelor științifice despre sănătatea puilor cu creștere rapidă, inclusiv bolile la care aceștia sunt predispuși. De asemenea, raportul include companiile care și-au asumat Angajamentul European pentru Pui (AEP) la nivel european, dar și producătorii români care au un produs sau mai multe care îndeplinesc standardele minime de bunăstare prezentate în AEP.

Accesează Raportul

Pentru a vedea raportul, dă click pe unul dintre cele două butoane de mai jos. Raportul este disponibil atât în limba română, cât și în limba engleză.

Urmărește-ne

Urmărește-ne pe pagina noastră de Instagram pentru fi la curent cu toate demersurile aflate în desfășurare privind campania Pui Broiler, cât și pentru a fi la curent cu celelalte realizări ale organizației.